Archiwum ogłoszeń
4.01.2023Zawiadomienie o śmierci prof. dr hab. inż. Jana Szczerbowskiego
Uroczystości pogrzebowe rozpoczną się w dniu 10 stycznia o godzinie 12:45 w Kaplicy przy ulicy Poprzecznej w Olsztynie.29.10.2022Wystartował program grantowy #TALENTYJUTRA którego organizatorem jest Fundacja Empiria i Wiedza
To wyjątkowa możliwość dla młodych badaczek, naukowców i wynalazców w wieku 15 – 25 lat, którzy dopiero rozpoczynają swoją karierę naukowo-badawczą.5.10.2022Publiczna obrona rozprawy doktorskiej mgr inż. Emilii Drozłowskiej
Chęć wzięcia udziału proszę kierować na adres: bbossy@zut.edu.pl5.10.2022Publiczna obrona rozprawy doktorskiej mgr inż. Tomasza Sawickiego
Chęć wzięcia udziału w obronie proszę kierować na adres: bbossy@zut.edu.pl28.09.2022Publiczna obrona mgr. inż Piotra Eljasika
Chęć wzięcia udziału w obronie proszę kierować na adres: bbossy@zut.edu.pl. Adresy e-mail uczestników zostaną dodane do zespołu.25.08.2022The last word belongs to microbes – Celebrating the 200th anniversary of the birth of Louis Pasteur
Szanowni Państwo, w tym roku obchodzimy 200. rocznicę urodzin Ludwika Pasteura. Jego życie było drogą epokowych odkryć w dziedzinie chemii, biologii i medycyny, a jednocześnie przykładem niezwykłej intuicji i dociekliwości badawczej, a także ogromnej wytrwałości i determinacji. Tegoroczny jubileusz to niepowtarzalna okazja do upamiętnienia życia i osiągnięć jednego z największych umysłów wszech czasów.25.08.2022Rekrutacja na studia niestacjonarne Technologia żywności i żywienie człowieka
Od dzisiaj 25 sierpnia 2022 rusza druga tura naboru na studia niestacjonarne na kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka.13.07.2022Terminy egzaminu z praktyk studenckich 2022
Zaliczenie z praktyk (w formie zdalnej) odbędzie się w w następujących terminach sesji egzaminacyjnej:6 września 7 września 12 września w godzinach 9....11.07.2022Zostań ekspertem Komisji Europejskiej
Zdalny dyżur ekspercki dla pracowników naukowych, doktorantów, przedsiębiorców oraz wszystkich innych osób posiadających wiedzę specjalistyczną poświęcony możliwości dołączenia do grona Ekspertów Komisji Europejskiej.1.06.2022Warsztaty „Walidacja procesów mycia w przemyśle spożywczym”
Serdecznie zapraszamy do udziału w warsztatach pt: „Walidacja procesów mycia w przemyśle spożywczym, które odbędą się 10 czerwca 2022 r. o godz. 10.00 na platformie MS Teams.