ul. Kazimierza Królewicza 4
71-550 Szczecin
tel. +48 91 449 65 75 lub 65 76
Zapraszamy studentów do pisania prac inżynierskich oraz podjęcia badań naukowych w ramach pracy magisterskiej. Problematyka badawcza obejmować będzie zagadnienia związane z zakresem wiedzy i umiejętności zgodnym z każdym kierunkiem studiów realizowanych na Wydziale Nauk o Żywności i Rybactwa
Przeczytaj więcej o nas:
problematyka badawcza
realizowane projekty badawcze
badania naukowe
dydaktyka
wybrane publikacje pracowników
Skład jednostki:
Osoba | Stanowisko | Kontakt |
---|---|---|
Dr hab. inż. Arkadiusz Nędzarek prof. ZUT | Kierownik Zakładu | tel.: +48 91 449 65 75, pokój B-14 arkadiusz.nedzarek@zut.edu.pl |
Dr hab. inż. Agnieszka Tórz prof. ZUT | Profesor nadzwyczajny | tel.: +48 91 449 66 97, pokój B-18 agnieszka.torz@zut.edu.pl |
Dr hab. inż. Małgorzata Bonisławska | Adiunkt | tel.: +48 91 449 65 76, pokój B-13 malgorzata.bonislawska@zut.edu.pl |
Dr inż. Agnieszka Rybczyk | Adiunkt | tel.: +48 91 449 66 76 pokój 25 arybczyk@zut.edu.pl |
mgr inż. Beata Żuk | Doktorantka | pokój B-12 bzuk@zut.edu.pl |
mgr inż. Marlena Socha | Doktorantka | tel.: +48 91 449 66 78 pokój B-12 |
mgr inż. Filip Harasimiuk | Doktorant | fharasimiuk@zut.edu.pl |
mgr inż. Daniel Kwaśniewski | Doktorant | |
|
Galeria


