Komisje wydziałowe

Komisji doktorancka do opiniowania wniosków o przyznanie stypendium doktoranckiego oraz zwiększenia stypendium doktoranckiego z dotacji podmiotowej na dofinansowanie zadań projakościowych na rok akademicki  2016/2017:

  • dr hab. inż. Małgorzata Jasińska, prof. nadzw.,
  • dr hab. inż. Przemysław Czerniejewski,
  • dr hab. inż. Izabela Dmytrów,
  • mgr inż. Marlena Socha.

 

 

Komisje wydziałowe na kadencję 2016 - 2020:

 Komisja Oceniająca do okresowej oceny nauczycieli akademickich:

    • prof. dr hab. inż. Artur Bartkowiak – przewodniczący,
    • prof. dr hab. Kinga Mazurkiewicz-Zapałowicz,
    • dr hab. inż. Arkadiusz Nędzarek, prof. nadzw.
    • dr hab. inż. Jacek Sadowski, prof. nadzw.
    • dr hab. inż. Joanna Żochowska-Kujawska.

  1. Komisja ds. odznaczeń i nagród:

    • dr hab. inż. Katarzyna Stepanowska, prof. nadzw.,
    • prof. dr hab. inż. Jerzy Balejko,
    • dr hab. inż. Grażyna Bortnowska, prof. nadzw.,
    • dr hab. inż. Izabela Dmytrów – przewodnicząca.

  2. Komisja ds. przewodów doktorskich:
    • Prof. dr hab. inż. Artur Bartkowiak,
    • prof. dr hab. inż. Krzysztof  Formicki,
    • prof. dr hab. Kinga Mazurkiewicz-Zapałowicz – przewodnicząca,
    • prof. dr hab. inż. Wawrzyniec Wawrzyniak,
    • prof. dr hab. Elżbieta Kucharska,
    • dr hab. Jolanta Kiełpińska, prof. nadzw.,
    • dr hab. inż. Agata Witczak, prof. nadzw.
    • dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs,
    • dr hab. inż. Izabela Dmytrów,
    • dr hab. inż. Joanna Żochowska-Kujawska.

  3. Komisja likwidacyjna:

    • dr inż. Monika Rajkowska-Myśliwiec,
    • mgr inż. Patryk Tarnowski - przewodniczący.

Rady programowe dla poszczególnych kierunków studiów na kadencję 2016 - 2020:

  1. Rada Programowa kierunku Mikrobiologia stosowana:
    • prof. dr hab. Mariola Friedrich,
    • prof. dr hab. inż. Kinga Mazurkiewicz-Zapałowicz,
    • prof. dr hab. Elżbieta Kucharska – vice przewodnicząca,
    • dr hab. Jolanta Kiełpińska, prof. nadzw.,
    • dr hab. inż. Agnieszka Tórz, prof. nadzw.,
    • dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs - przewodnicząca,
    • dr hab. inż. Artur Ciemniak, prof. nadzw.
    • dr hab. inż. Małgorzata Sobczak, pof. nadzw.
    • dr inż. Małgorzata Mizielińska,
    • lic Ewelina Pasternak.
  2. Rada Programowa kierunku Rybactwo:
    • prof. dr hab. inż. Krzysztof Formicki,
    • prof. dr hab. Kinga Mazurkiewicz-Zapałowicz,
    • prof. dr hab. inż. Wawrzyniec Wawrzyniak,
    • dr hab. inż. Arkadiusz Nędzarek, prof. nadzw.,
    • dr hab. inż. Jacek Sadowski, prof. nadzw.,
    • dr hab. inż. Katarzyna Stepanowska, prof. nadzw. – przewodnicząca,
    • dr hab. inż. Beata Więcaszek, prof. nadzw.,
    • dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs,
    • mgr inż. Rafał Jędraszczyk,
    • Emilia Hubka.
  3. Rada Programowa kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka:
    • prof. dr hab. inż. Artur Bartkowiak – przewodniczący,
    • prof. dr hab. Mariola Friedrich,
    • prof. dr hab. inż. Jerzy Balejko,
    • prof. dr hab. Elżbieta Kucharska,
    • dr hab. inż. Grażyna Bortnowska, prof. nadzw.,
    • dr hab. inż. Barbara Czerniejewska-Surma, prof. nadzw.,
    • dr hab. inż. Małgorzata Sobczak, prof. nadzw.
    • dr hab. inż. Agata Witczak, prof. nadzw.,
    • dr hab. inż. Marek Kotowicz
    • dr inż. Wojciech Sawicki,
    • mgr inż. Adam Goman,
    • inż. Joanna Kopij.
  4. Rada Programowa kierunku Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności:
    • dr hab. inż. Grażyna Bortnowska, prof. nadzw.,
    • dr hab. inż. Sławomir Lisiecki,
    • dr hab. inż. Joanna Sadowska, prof. nadzw. – przewodnicząca,
    • dr hab. inż. Agata Witczak, prof. nadzw.
    • dr inż. Edyta Balejko,
    • dr inż. Grzegorz Bienkiewicz,
    • dr inż. Wojciech Sawicki,
    • Piotr Grzelak.