Studentko! Studencie!
27.01.2020 r. ruszył proces ankietyzacji.
Ankieta będzie aktywna do końca kwietnia 2020 r.
Zapraszamy osoby studiujące na studiach I, II i III stopnia do udziału w anonimowym badaniu mającym na celu ocenę pracy nauczycieli prowadzących zajęcia dydaktyczne w semestrze zimowym roku akademickiego 2019/2020.
Twoja szczera opinia jest dla nas bardzo ważna.
Wypełnienie ankiety zajmuje jedynie kilka minut.
Nie zwlekaj!
Oceń swojego nauczyciela!
Dane wykorzystywane w systemie logowania są szyfrowane. W systemie ankietyzacji nie ma możliwości identyfikacji osoby wypełniającej ankietę.
W tym roku po raz pierwszy Wydział, który wykaże się najwyższą frekwencją otrzyma nagrodę specjalną od Prorektor ds. kształcenia. Nagroda zostanie przekazana samorządowi wydziałowemu studentów, który zadecyduje na co ją przeznaczy.
Menu dodatkowe
- Aktualności
- Wydział
- Historia Wydziału
- Władze Wydziału
- Komisje wydziałowe
- Kolegium Wydziału Nauk o Żywności i Rybactwa
- Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia - kadencja 2023-2026
- Rada Dyscypliny Zootechnika i Rybactwo - kadencja 2020-2023
- Pełnomocnicy Dziekana
- Biblioteka i czytelnie
- Internet Wi-Fi
- Logotypy ZUT, WNoŻiR i księga znaku
- Operaty rybackie
- Kontakt
- Kierunki studiów
- Dziekanat
- Jednostki
- Centrum Bioimmobilizacji i Innowacyjnych Materiałów Opakowaniowych
- Katedra Bioinżynierii Środowiska Wodnego i Akwakultury
- Katedra Hydrobiologii, Ichtiologii i Biotechnologii Rozrodu
- Katedra Mikrobiologii Stosowanej i Fizjologii Żywienia Człowieka
- Katedra Toksykologii, Technologii Mleczarskiej i Przechowalnictwa Żywnosci
- Katedra Technologii Mięsa
- Katedra Technologii Rybnej, Roślinnej i Gastronomicznej
- Katedra Towaroznawstwa, Oceny Jakości, Inżynierii Procesowej i Żywienia Człowieka
- Wydziałowa Stacja Badań Modelowych w Ińsku
- Stacja Doświadczalna - Statek Naukowo-Badawczy "SNB-AR1"
- Promocja Wydziału
- Projekty
- Muzeum Ichtiologiczne
- Sylabusy