Informacje bieżące

REKRUTACJA NA STUDIA II STOPNIA - START 11 STYCZNIA 12.01.2021 12:46

Drogi Kandydacie, zapraszamy do zapoznania się z zasadami i terminami rekrutacji na studia II stopnia.
11 STYCZNIA 2021 został uruchomiony Internetowy System Rekrutacji na studia (stacjonarne i niestacjonarne II stopnia).
W semestrze letnim 2020/2021 rekrutacja na Wydziale Nauk o Żywności i Rybactwa będzie prowadzone na następujące kierunki.

MIKROBIOLOGIA STOSOWANA - studia stacjonarne II stopnia

 

RYBACTWO - studia stacjonarne II stopnia

Proponowane specjalności:
akwakultura
eksploatacja biologicznych zasobów wód
ochrona środowiska wodnego

 

TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA - studia stacjonarne II stopnia

Proponowane specjalności:
technologia i biotechnologia żywności
ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności
technologia rybna
żywienie człowieka

Nie zwlekaj!