Komitet Honorowy
JM Rektor Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie, dr hab. inż. Jacek Wróbel, prof. ZUT; Dziekan Wydziału Nauk o Żywności i Rybactwa, prof. dr hab. Krzysztof Formicki; Prorektor ds. Studenckich, dr hab. inż. Arkadiusz Terman, prof. ZUT
Komitet Naukowy
prof. dr hab. inż. Artur Bartkowiak; prof. dr hab. inż. Grażyna Bortnowska; dr hab. inż. Edyta Balejko, prof. ZUT; dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs, prof. ZUT; dr hab. inż. Artur Ciemniak, prof. ZUT; dr hab. inż. Barbara Czerniejewska-Surma, prof. ZUT; dr hab. inż. Izabela Dmytrów, prof. ZUT; dr hab. inż. Marek Kotowicz, prof. ZUT; dr hab. inż. Joanna Sadowska, prof. ZUT; dr hab. inż. Małgorzata Sobczak, prof. ZUT; dr inż. Grzegorz Tokarczyk, prof. ZUT; dr hab. inż. Agnieszka Tórz, prof. ZUT; dr hab. inż. Agata Witczak, prof. ZUT; dr hab. inż. Joanna Żochowska-Kujawska, prof. ZUT; dr hab. Iwona Adamska, prof. ZUT.
Komitet Organizacyjny
dr inż. Grzegorz Tokarczyk, prof. ZUT – przewodniczący; dr hab. inż. Joanna Żochowska-Kujawska, prof. ZUT – z-ca przewodniczącego; dr inż. Wojciech Sawicki – sekretarz; mgr inż. Marta Tokarczyk – skarbnik, dr inż. Anna Bogacka; dr inż. Grzegorz Bienkiewicz, prof. ZUT; dr hab. inż. Sławomir Lisiecki, prof. ZUT; dr hab. inż. Anna Mituniewicz-Małek, prof. ZUT; dr hab. inż. Małgorzata Mizielińska, prof. ZUT; dr hab. inż. Joanna Sadowska, prof. ZUT; dr inż. Barbara Szymczak; dr inż. Katarzyna Felisiak; dr inż. Agnieszka Hrebień-Filisińska; dr inż. Alicja Dłubała; dr inż. Dominika Plust; dr inż. Sylwia Przybylska; dr inż. Izabela Dziaduch; dr Kamila Pokorska-Niewiada, dr inż. Katarzyna Szkolnicka
Adres Komitetu Organizacyjnego
Wydział Nauk o Żywności i Rybactwa,
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie
ul. Kazimierza Królewicza 4, 71-550 Szczecin
Tel: (091) 449 6528– przewodniczący,
(091) 449 6582 – z-ca przewodniczącego,
(091) 449 6541 - sekretarz
Wszelkie pytania prosimy kierować na adres e-mail:
grzegorz.tokarczyk@zut.edu.pl(przewodniczący)
joanna.zochowska-kujawska@zut.edu.pl(z-ca przewodniczącego)
Prace prosimy przesyłać na adres e-mail: wojciech.sawicki@zut.edu.pl(sekretarz)
Menu dodatkowe
- Wydział
- Historia Wydziału
- Władze Wydziału
- Strategia wydziału - plik PDF.
- Komisje wydziałowe
- Kolegium Wydziału Nauk o Żywności i Rybactwa
- Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia - kadencja 2020-2023
- Rada Dyscypliny Zootechnika i Rybactwo - kadencja 2020-2023
- Pełnomocnicy Dziekana
- Biblioteka i czytelnie
- Internet Wi-Fi
- Logotypy ZUT, WNoŻiR i księga znaku
- Dziekanat
- Jednostki
- Centrum Bioimmobilizacji i Innowacyjnych Materiałów Opakowaniowych
- Katedra Bioinżynierii Środowiska Wodnego i Akwakultury
- Katedra Hydrobiologii, Ichtiologii i Biotechnologii Rozrodu
- Katedra Mikrobiologii Stosowanej i Fizjologii Żywienia Człowieka
- Katedra Toksykologii, Technologii Mleczarskiej i Przechowalnictwa Żywnosci
- Katedra Technologii Mięsa
- Katedra Technologii Rybnej, Roślinnej i Gastronomicznej
- Katedra Towaroznawstwa, Oceny Jakości, Inżynierii Procesowej i Żywienia Człowieka
- Wydziałowa Stacja Badań Modelowych w Ińsku
- Stacja Doświadczalna - Statek Naukowo-Badawczy "SNB-AR1"
- Kontakt
- Projekty
- Muzeum Ichtiologiczne
- Operaty rybackie
- Kanały RSS
- Baza Dokumentów - LEX
- Sylabusy