Aktualności dla Studentów

Harmonogram przedłużania ważności legitymacji studenckich 14.03.2019 09:59

Harmonogram przedłużania ważności legitymacji studenckich. Uwaga studenci zebrane legitymacje przynoszone są do Dziekanatu przez jedną osobę w terminach zgodnych z harmonogramem.

Kierunek, rok

Specjalność, grupa

                Data

Godzina

Studia pierwszego stopnia

TŻiŻCzł, rok I

LO1

21.03.2019

czwartek

9.30

TŻiŻCzł, rok I

LO2

21.03.2019

czwartek

11.15

TŻiŻCzł, rok I

LO3

21.03.2019

czwartek

12.55

TŻiŻCzł, rok II

Technologia i Żywienie

LO1, LO2

21.03.2019

czwartek

7.55

TŻiŻCzł, rok II

Żywienie Człowieka i Dietetyka

LO3

27.03.2019

środa

10.25

TŻiŻCzł, rok II

Żywienie Człowieka i Dietetyka

LO4

27.03.2019

środa

13.45

TŻiŻCzł, rok III

LO1, LO2

18.03.2019

poniedziałek

9.35

TŻiŻCzł, rok III

LO3,LO4

18.03.2019

poniedziałek

12.05

Mikrobiologia stosowana, rok I

 

26.03.2019

wtorek

10.25

Mikrobiologia stosowana, rok II

 

22.03.2019

piątek

9.35

Mikrobiologia stosowana, rok III

 

26.03.2019

wtorek

9.35

ZBiJŻ, rok II

 

19.03.2019

wtorek

9.35

Rybactwo, rok III

 

22.03.2019

piątek

10.25

Studia drugiego stopnia

TŻiŻCzł sem 1, TŻiŻCzł sem 2 z uz

LO1

19.03.2019

wtorek

7.55

TŻiŻCzł sem 1, TŻiŻCzł sem 2 z uz

LO3

19.03.2019

wtorek

7.55

TŻiŻCzł sem 1, TŻiŻCzł sem 2 z uz

LO4

19.03.2019

wtorek

10.25

TŻiŻCzł sem 1, TŻiŻCzł sem 2 z uz

LO5

19.03.2019

wtorek

12.55

TŻiŻCzł sem 1, TŻiŻCzł sem 2 z uz

LO7

19.03.2019

wtorek

9.35

TŻiŻCzł sem 3, TŻiŻCzł sem 4 z uz

26.03.2019

wtorek

7.55

Mikrobiologia stosowana sem 1, Mikrobiologia stosowana z uz sem 2

 

26.03.2019

wtorek

7.55

Mikrobiologia stosowana z uz sem 4

 

22.03.2019

piątek

9.35

Rybactwo, sem3

 

25.03.2019

poniedziałek

10.25