Studia stacjonarne:
Rybactwo
Rok studiów | Opiekun |
---|---|
II | Dr hab. inż. Adam Tański, prof. ZUT |
II mgr | Dr inż. Marcin Biernaczyk |
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Rok studiów | Opiekun |
---|---|
I | Dr hab. Iwona Adamska, prof. ZUT |
II | Dr hab. Mariusz Szymczak, prof. ZUT |
III | Dr hab. Sławomir Lisiecki |
IV | Dr inż. Anna Bogacka |
I mgr sem.1 | Dr hab. Agata Witczak, prof. ZUT |
II mgr sem.2 i 3 uz. | Dr inż. Katarzyna Felisiak |
Mikrobiologia stosowana
Rok studiów | Opiekun |
---|---|
II | Dr hab. Małgorzata Mizielińska, prof. ZUT |
III | Dr inż. Barbara Szymczak |
IV | Dr inż. Alicja Dłubała |
Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności
Rok studiów | Opiekun |
---|---|
IV | Dr inż. Monika Rajkowska-Myśliwiec |
Studia niestacjonarne:
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Rok studiów | Opiekun |
---|---|
II mgr | Dr hab. Remigiusz Panicz, prof. ZUT |