Aktualności dla Studentów
22.03.2023Spotkania dotyczące zasad odbywania i zaliczania praktyk
Szanowni Państwo, uprzejmie informuję, że w roku akademickim 2022/2023 spotkania dotyczące zasad odbywania i zaliczania praktyki zawodowej odbędą s...7.03.2023Awaria sieci telekomunikacyjnej w pawilonach.
Informuję, że z powodu awarii sieci telekomunikacyjnej nie ma kontaktu telefonicznego w pawilonach A-D przy ul. Kazimierza Królewicza 4 Wydziału ...24.02.2023Harmonogram obron inżynierskich i magisterskich.
Aktualny harmonogram w tabeli. Najbliższa obrona 28.02.202324.02.2023Projekt „Postaw na swój rozwój zawodowy”
Dnia 9 lutego br. na Wydziale odbyły się warsztaty dla uczniów z Zespołu Szkół w Płotach objętych Projektem finansowanym przez Starostwo Powiatowe ze środków unijnych „Postaw na swój rozwój zawodowy”.24.02.2023ERASMUS 2023
Dział Mobilności Międzynarodowej informuje o uruchomieniu kolejnego naboru na długoterminowe praktyki zawodowe (minimum 60 dni) dla studentów, doktorantów i absolwentów. Nabór dotyczy wyjazdów rozpoczętych po 15 kwietnia 2023.20.02.2023Rekrutacja uzupełniająca na studia stacjonarne II stopnia trwa !!!
Dokumenty należy złożyć w siedzibie Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej od 21 lutego do 2 marca br. w godzinach 10:00-14:00 WYDZIAŁ NAUK O ŻYWNOŚCI I RYBACTWA, ZUT w Szczecinie ul. Kazimierza Królewicza 4, 71-550 Szczecin, pokój nr 14 - parter e-mail: rekrutacjawnozir@zut.edu.pl; tel: 91 449 66 5613.02.2023Praktyki IAESTE dla studentów
Drodzy Studenci, w załączeniu udostępniam oferty praktyk IAESTE. W sprawie przygotowania dokumentów aplikacyjnych proszę o kontakt z Krzysztofem Ocha...10.02.2023Studenci i doktoranci: nabór na wyjazdy na praktyki
25.01.2023International Summer School 2023 in Vodňany
16.01.2023Materiały edukacyjne e-podręcznik o Przetwórstwie Rybnym
Na platformie edukacyjnej Ministerstwa Edukacji i Nauki zamieszczono materiały edukacyjne z tematu „Wstępne przetwórstwo ryb”. Materiały są przeznac...