Aktualności dla Studentów
12.11.2024Harmonogram obron
Aktualny harmonogram w tabeli. Najbliższa obrona 19.11.20242.06.2023Konkurs Agroabsolwent - BNP
Szanowni Państwo, Bank BNP Paribas od lat angażuje się w działania wspierające agrobiznes. Z nadzieją patrzymy na rozwój nauk rolniczych, a realizowane badania i wdrażane innowacje postrzegamy jako kluczowe dla ewolucji zrównoważonych systemów żywnościowych. Między innymi dlatego z przyjemnością ogłaszamy start 5. edycji Konkursu Agroabsolwent – na najlepszą pracę dyplomową, związaną z tematyką agro.31.05.2023ERASMUS+ nabór na praktyki zawodowe SMP
26.04.2023Targi pracy
Kliknij po więcej informacji!22.03.2023Spotkania dotyczące zasad odbywania i zaliczania praktyk
Szanowni Państwo, uprzejmie informuję, że w roku akademickim 2022/2023 spotkania dotyczące zasad odbywania i zaliczania praktyki zawodowej odbędą s...7.03.2023Awaria sieci telekomunikacyjnej w pawilonach.
Informuję, że z powodu awarii sieci telekomunikacyjnej nie ma kontaktu telefonicznego w pawilonach A-D przy ul. Kazimierza Królewicza 4 Wydziału ...24.02.2023Projekt „Postaw na swój rozwój zawodowy”
Dnia 9 lutego br. na Wydziale odbyły się warsztaty dla uczniów z Zespołu Szkół w Płotach objętych Projektem finansowanym przez Starostwo Powiatowe ze środków unijnych „Postaw na swój rozwój zawodowy”.24.02.2023ERASMUS 2023
Dział Mobilności Międzynarodowej informuje o uruchomieniu kolejnego naboru na długoterminowe praktyki zawodowe (minimum 60 dni) dla studentów, doktorantów i absolwentów. Nabór dotyczy wyjazdów rozpoczętych po 15 kwietnia 2023.20.02.2023Rekrutacja uzupełniająca na studia stacjonarne II stopnia trwa !!!
Dokumenty należy złożyć w siedzibie Wydziałowej Komisji Rekrutacyjnej od 21 lutego do 2 marca br. w godzinach 10:00-14:00 WYDZIAŁ NAUK O ŻYWNOŚCI I RYBACTWA, ZUT w Szczecinie ul. Kazimierza Królewicza 4, 71-550 Szczecin, pokój nr 14 - parter e-mail: rekrutacjawnozir@zut.edu.pl; tel: 91 449 66 5616.01.2023Materiały edukacyjne e-podręcznik o Przetwórstwie Rybnym
Na platformie edukacyjnej Ministerstwa Edukacji i Nauki zamieszczono materiały edukacyjne z tematu „Wstępne przetwórstwo ryb”. Materiały są przeznac...