Studia stacjonarne 2024/2025:
ichtiologia i akwakultura
Rok studiów | Opiekun |
---|---|
I | Dr inż. Małgorzata Bonisławska, prof. ZUT |
II | Prof. dr hab. Jolanta Kiełpińska |
III | Dr inż. Agnieszka Rybczyk |
I mgr | Dr inż. Marcin Biernaczyk |
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Rok studiów | Opiekun |
---|---|
I | Dr inż. Monika Rajkowska-Myśliwiec |
II | Dr hab. Marek Kotowicz, prof. ZUT |
III | Dr hab. Artur Ciemniak, prof. ZUT |
I mgr sem.1 | Dr hab. Edyta Balejko, prof. ZUT |
II mgr sem.3 | Dr inż. Robert Iwański |
Mikrobiologia
Rok studiów | Opiekun |
---|---|
I | Dr inż. Barbara Szymczak |
II | Dr hab. Małgorzata Mizielińska, prof. ZUT |
III | Dr inż. Wojciech Sawicki |
Dietetyka
Rok studiów | Opiekun |
---|---|
I | Dr inż. Anna Bogacka |
Studia niestacjonarne 2024/2025:
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka
Rok studiów | Opiekun |
---|---|
III | Dr inż. Angelika Heberlej |
I mgr | Dr inż. Agnieszka Hrebień-Filisińska |
Dietetyka
Rok studiów | Opiekun |
---|---|
I | Dr inż. Sylwia Przybylska |