Kierunek, rok | Specjalność, grupa | Data | Godzina |
---|---|---|---|
Studia pierwszego stopnia | |||
TŻiŻCzł, rok I | LO1 | 21.03.2019 czwartek | 9.30 |
TŻiŻCzł, rok I | LO2 | 21.03.2019 czwartek | 11.15 |
TŻiŻCzł, rok I | LO3 | 21.03.2019 czwartek | 12.55 |
TŻiŻCzł, rok II | Technologia i Żywienie LO1, LO2 | 21.03.2019 czwartek | 7.55 |
TŻiŻCzł, rok II | Żywienie Człowieka i Dietetyka LO3 | 27.03.2019 środa | 10.25 |
TŻiŻCzł, rok II | Żywienie Człowieka i Dietetyka LO4 | 27.03.2019 środa | 13.45 |
TŻiŻCzł, rok III | LO1, LO2 | 18.03.2019 poniedziałek | 9.35 |
TŻiŻCzł, rok III | LO3,LO4 | 18.03.2019 poniedziałek | 12.05 |
Mikrobiologia stosowana, rok I |
| 26.03.2019 wtorek | 10.25 |
Mikrobiologia stosowana, rok II |
| 22.03.2019 piątek | 9.35 |
Mikrobiologia stosowana, rok III |
| 26.03.2019 wtorek | 9.35 |
ZBiJŻ, rok II |
| 19.03.2019 wtorek | 9.35 |
Rybactwo, rok III |
| 22.03.2019 piątek | 10.25 |
Studia drugiego stopnia | |||
TŻiŻCzł sem 1, TŻiŻCzł sem 2 z uz | LO1 | 19.03.2019 wtorek | 7.55 |
TŻiŻCzł sem 1, TŻiŻCzł sem 2 z uz | LO3 | 19.03.2019 wtorek | 7.55 |
TŻiŻCzł sem 1, TŻiŻCzł sem 2 z uz | LO4 | 19.03.2019 wtorek | 10.25 |
TŻiŻCzł sem 1, TŻiŻCzł sem 2 z uz | LO5 | 19.03.2019 wtorek | 12.55 |
TŻiŻCzł sem 1, TŻiŻCzł sem 2 z uz | LO7 | 19.03.2019 wtorek | 9.35 |
TŻiŻCzł sem 3, TŻiŻCzł sem 4 z uz | 26.03.2019 wtorek | 7.55 | |
Mikrobiologia stosowana sem 1, Mikrobiologia stosowana z uz sem 2 |
| 26.03.2019 wtorek | 7.55 |
Mikrobiologia stosowana z uz sem 4 |
| 22.03.2019 piątek | 9.35 |
Rybactwo, sem3 |
| 25.03.2019 poniedziałek | 10.25 |