Kierunek, rok | Specjalność, grupa | Data | Godzina |
Studia pierwszego stopnia | |||
TŻiŻCzł, rok II | Technologia i Żywienie, L01 i L02 | 24.10.2019r. czwartek | 7.55 |
Żywienie Człowieka i Dietetyka L03 | 18.10.2019r. piątek | 10.25 | |
TŻiŻCzł, rok III | Technologia i Żywienie, L01 i LO2 | 24.10.2019r. czwartek | 10.00 |
Żywienie Człowieka i Dietetyka, LO3 i LO4 | 23.10.2019r. środa | 12.30 | |
TŻiŻCzł, rok IV | Technologia i Żywienie, L01 i LO2 | 18.10.2019r. piątek | 12.55 |
Żywienie Człowieka i Dietetyka | 18.10.2019r. piątek | 9.35 | |
Mikrobiologia stosowana, rok II |
| 23.10.2019r. środa | 12.05 |
Mikrobiologia stosowana, rok III |
| 24.10.2019r. czwartek | 10.25 |
Mikrobiologia stosowana, rok IV |
| 21.10.2019r. poniedziałek | 12.05 |
ZBiJŻ, rok III |
| 22.10.2019r. wtorek | 12.55 |
Rybactwo, IV |
| 23.10.2019r. środa | 10.25 |
Studia drugiego stopnia | |||
Mikrobiologia stosowana sem 2, Mikrobiologia stosowana z uz sem 3 |
| 22.10.2019r. wtorek | 12.05 |
TŻiŻCzł sem 2, TŻiŻCzł sem 3 z uz |
| 23.10.2019r. środa | 7.55 |