Archiwum ogłoszeń dla Studenta

Serdecznie zapraszamy na IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności "Jakość i bezpieczeństwo żywności oraz wykorzystanie innowacyjnych rozwiązań źródłem sukcesu w biznesie". 02.10.2017 14:39

Kongres jest organizowany przez IFS Office Central & Eastern Europe we współpracy z SGGW, Biurem Promocji Jakości oraz światową organizacją logistyczną CSCMP Poland. Kongres stanowi platformę wymiany wiedzy i doświadczeń w zakresie bezpieczeństwa żywności, nowych technologii, dostępu do rynku, globalnej logistyki, zależności i kooperacji między wielonarodowymi i małymi producentami, standardów prywatnych i publicznych oraz zrównoważonego rozwoju.

Kogo spotkają Państwo na Kongresie?

Przedstawicieli producentów surowców dla przemysłu przetwórczego, przetwórców, banki, handlowców (firmy handlowe, eksporterzy, sieci handlowe, dystrybutorzy), dyrektorów eksportu, dyrektorów odpowiedzialnych za bezpieczeństwo finansowe prowadzonego biznesu, firmy logistyczne, przedstawicieli służb nadzoru rynku, jednostki certyfikujące, konsultantów, firmy ubezpieczeniowe, przedstawicieli nauki.

Serdecznie zachęcamy do zapoznania się z harmonogramem Kongresu dostępnym na stronie, można tu również dokonać rejestracji.

 

Kiedy?

11 października 2017r.

Gdzie?

Centrum Konferencyjne Polin w Muzeum Historii Żydów Polskich

ul. Mordechaja Anielewicza 6

Warszawa

Specjalna oferta promocyjna dla studentów naszej uczelni, którzy wezmą udział w tym wydarzeniu! 

Osoba kontaktowa do udzielania informacji w związku z kongresem:

Aleksandra Tokarz

tel. +48 722 222 928 

e-mail: ifs-poland@ifs-certification.com

ul. Serwituty 25, 02-233 Warszawa

lub

inż. Joanna Kopij

joannakopijpz@gmail.com