Archiwum ogłoszeń dla Studenta
27.06.2018Seminarium Fast Protein Liquid Chromatography
W dniu 19 czerwca 2018 r. w Regionalnym Centrum Innowacji i Transferu Technologii odbyło się bezpłatne seminarium w języku angielskim dotyczące chromatografii białek.27.06.2018Uwaga studenci odbywający praktykę!
Zaliczenie z praktyk odbędzie się w sali 117 KK od godz. 9.00 - szczegóły w rozwinięciu wiadomości.26.06.2018Informacja Uczelnianego Centrum Informatyki
UWAGA na listy zawierające faktury.18.06.2018Uwaga studenci!
Jutrzejszy dyżur prodziekan Małgorzaty Sobczak zostaje wyjątkowo odwołany. Za trudności przepraszamy.5.06.2018Seminarium chromatografii FPLC (Fast Protein Liquid Chromatography)
Firma GE Healthcare Life Sciences wraz z Wydziałem Nauk o Żywności i Rybactwa, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności oddział Szczeciński oraz Regionalne Centrum Innowacji i Transferu Technologii zaprasza na seminarium. Szczegóły w rozwinięciu wiadomości.5.06.2018Uwaga Studenci!
Dyżur dr hab. inż. Małgorzaty Sobczak, prof. nadzw. w dniu 5 czerwca br. zostaje odwołany.25.05.2018Promocja Wydziału - warsztaty pt. „Mleczne smakołyki – lody, jogurty oraz masło”
Zakład Technologii Mleczarskiej i Przechowalnictwa Żywności prowadzi warsztaty z zakresu produkcji wyrobów mleczarskich. Zajęcia te skierowane są zarówno do uczniów szkół podstawowych, jak i szkół średnich.14.05.2018Patryk Wieczorek poleca Erasmusa w Coimbrze ;)
Cześć, oto moja historia E+... Swój pobyt na studiach w Coimbrze rozpocząłem w połowie lutego 2018 roku, gdzie przywitała mnie piękna pogoda. Coimbr...9.05.2018Zawiadomienie o publicznej obronie rozprawy doktorskiej mgr inż. Agnieszki Hrebień-Filisińskiej
Zawiadomienie w rozwinięciu wiadomości.9.05.2018Spotkanie informacyjne: „Konkurs PRELUDIUM 15"
RCIiTT ZUT zaprasza osoby rozpoczynające karierę naukową w ZUT na spotkanie informacyjne dotyczące możliwościom aplikowania w 15. edycji konkursu PRELUDIUM, które odbędzie się 18 maja 2018 r.