Obrona Inżynierska
17.01.2023 r. (wtorek) sala Rady Wydziału KK
godzina | Nr albumu | specjalność | Promotor | Recenzent | Przewodniczący komisji | Nauczyciel akademicki I | Nauczyciel akademicki II |
---|---|---|---|---|---|---|---|
14.00 - 14.30 | 43172 | technologia i żywienie | dr hab. Iwona Adamska, prof. ZUT | dr inż. Grzegorz Bienkiewicz, prof. ZUT | dr hab. inż. Agata Witczak, prof. ZUT | dr hab. inż. Joanna Żochowska-Kujawska, prof. ZUT | dr inż. Dominika Plust |
Data i Godzina | Nr albumu | Specjalność | Promotor | Recenzent | Przewodniczący Komisji | Nauczyciel akademicki I | Nauczyciel akademicki II |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Obrona Magisterska
16.01.2023 r. (poniedziałek) sala Rady Wydziału KK
godzina | Nr albumu | specjalność | Promotor | Recenzent | Przewodniczący komisji |
---|---|---|---|---|---|
9.00 - 9.30 | 39141 | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | dr inż. Robert Iwański | dr hab. inż. Edyta Balejko, prof. ZUT | dr hab. inż. Agata Witczak, prof. ZUT |
9.30 - 10.00 | 41703 | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | dr hab. inż. Edyta Balejko, prof. ZUT | dr inż. Robert Iwański | dr hab. inż. Agata Witczak, prof. ZUT |
10.00 - 10.30 | 39160 | ocena, analiza i zarządzanie jakością żywności | dr inż. Dominika Plust | dr hab. Iwona Adamska, prof. ZUT | dr hab. inż. Agata Witczak, prof. ZUT |
Data i Godzina | Nr albumu | Specjalność | Promotor | Recenzent | Przewodniczący Komisji |
---|---|---|---|---|---|