Katedra Technologii Mięsa

KATEDRA TECHNOLOGII MIĘSA
ul. Kazimierza Królewicza 4, pawilon B
71-550 Szczecin 

Skład osobowy:
OsobaStanowiskoKontakt
Prof. dr hab. inż. Kazimierz LachowiczProfesor emeritustel.: +48 91 449 65 80, pokój B-4
Dr hab. inż. Małgorzata Sobczak, prof. ZUTProfesor ZUT,
Kierownik
tel.: +48 91 449 65 80, pokój B-4
malgorzata.sobczak@zut.edu.pl
Dr hab. inż. Remigiusz Panicz, prof. ZUTProfesor ZUTtel.: +48 91 449 66 64, pokój C-9
rpanicz@zut.edu.pl
Dr hab. inż. Joanna Żochowska-Kujawska, prof. ZUTProfesor ZUTtel.: +48 91 449 65 82, pokój B-5
joanna.zochowska-kujawska@zut.edu.pl
Dr hab. inż. Marek Kotowicz, prof. ZUTProfesor ZUTtel.: +48 91 449 65 83, pokój B-3
marek.kotowicz@zut.edu.pl
Dr hab inż. Sławomir Lisiecki,  prof. ZUTProfesor ZUTtel.: +48 91 449 66 79, pokój B-10
slawomir.lisiecki@zut.edu.pl
Dr inż. Arkadiusz ŻychAdiunkttel.: +48 91 449 65 86, pokój B-1
arkadiusz.zych@zut.edu.pl
Mgr inż. Piotr EljasikAsystent naukowytel.: + 48 91 449 66 61, pokój C-8
peljasik@zut.edu.pl
Mgr Natalia ŚmietanaDoktorantka

tel.: +48 91 449 66 61, pokój C-8 

natalia.smietana@zut.edu.pl