Katedra Technologii Mięsa

KATEDRA TECHNOLOGII MIĘSA
ul. Kazimierza Królewicza 4, pawilon B
71-550 Szczecin 

Skład osobowy:
OsobaStanowiskoKontakt
Dr hab. inż. Małgorzata Sobczak, prof. ZUTProfesor ZUT,
Kierownik
tel.: +48 91 449 65 80, pokój B-4
malgorzata.sobczak@zut.edu.pl
Dr hab. inż. Remigiusz Panicz, prof. ZUTProfesor ZUTtel.: +48 91 449 66 64, pokój C-9
rpanicz@zut.edu.pl
Dr hab. inż. Joanna Żochowska-Kujawska, prof. ZUTProfesor ZUTtel.: +48 91 449 65 82, pokój B-5
joanna.zochowska-kujawska@zut.edu.pl
Dr hab. inż. Marek KotowiczAdiunkttel.: +48 91 449 65 83, pokój B-3
marek.kotowicz@zut.edu.pl
Dr hab inż. Sławomir LisieckiAdiunktpokój B-10
slawomir.lisiecki@zut.edu.pl
Dr inż. Arkadiusz ŻychAdiunkttel.: +48 91 449 65 86, pokój B-1
arkadiusz.zych@zut.edu.pl
Mgr inż. Piotr EljasikAsystent naukowypokój C-8
peljasik@gmail.com
Mgr Natalia ŚmietanaDoktorantka

pokój C-8, natalia.smietana@gmail.com

Mgr inż. Ewelina MachcińskaDoktorantkapokój B-19
Mgr inż. Monika TyrkaDoktorantkapokój B-19
Mgr inż. Olga Pytel-ZającDoktorantkapokój B-19
Mgr inż. Mateusz BalowskiDoktorantpokój B-19