Kolegium Wydziału Nauk o Żywności i Rybactwa

Skład osobowy

  • dr hab. inż. Agnieszka Tórz, prof. ZUT – przewodnicząca
  • prof. dr hab. inż. Artur Bartkowiak
  • prof. dr hab. inż. Krzysztof Formicki
  • dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Artur Ciemniak, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Barbara Czerniejewska-Surma, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Anna Mituniewicz-Małek, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Joanna Sadowska, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Jacek Sadowski, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Małgorzata Sobczak, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Katarzyna Stepanowska, prof. ZUT
  • dr hab. inż. Agata Witczak, prof. ZUT
  • dr inż. Grzegorz Tokarczyk
  • Emilia Hubka

Harmonogram posiedzeń

27 listopada 2019 r. godz. 9:30 - sala posiedzeń K.K.

18 grudnia 2019 r. godz. 12:00 - sala posiedzeń K.K.