Kolegium Wydziału Nauk o Żywności i Rybactwa

Skład osobowy

  1. prof. dr hab. inż. Krzysztof Formicki – przewodniczący
  2. dr hab. inż. Agata Witczak, prof. ZUT
  3. dr hab. inż. Adam Tański, prof. ZUT
  4.   dr hab. inż. Przemysław Czerniejewski, prof. ZUT
  5. prof. dr hab. inż. Artur Bartkowiak
  6. dr hab. inż. Beata Więcaszek, prof. ZUT
  7. dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs, prof. ZUT
  8. dr hab. inż. Joanna Sadowska, prof. ZUT
  9. dr Kamila Pokorska-Niewiada
  10. dr hab. inż. Arkadiusz Nędzarek, prof. ZUT
  11. dr hab. inż. Małgorzata Sobczak, prof. ZUT
  12. dr inż. Grzegorz Tokarczyk, prof. ZUT
  13. dr hab. inż. Barbara Czerniejewska-Surma, prof. ZUT
  14.  Przewodniczący wydziałowego samorządu studenckiego - Oliwia Drabik

Harmonogram posiedzeń

27 listopada 2019 r. godz. 9:30 - sala posiedzeń K.K.

18 grudnia 2019 r. godz. 12:00 - sala posiedzeń K.K.