Kolegium Wydziału Nauk o Żywności i Rybactwa

Skład osobowy

  1. prof. dr hab. inż. Krzysztof Formicki – przewodniczący
  2. dr hab. inż. Agata Witczak, prof. ZUT
  3. dr hab. inż. Adam Tański, prof. ZUT
  4.   dr hab. inż. Przemysław Czerniejewski, prof. ZUT
  5. prof. dr hab. inż. Artur Bartkowiak
  6. prof. dr hab. inż. Małgorzata Sobczak
  7. dr hab. inż. Edyta Balejko, prof. ZUT
  8. dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs, prof. ZUT
  9. dr hab. inż. Arkadiusz Nędzarek, prof. ZUT
  10. dr hab. inż. Joanna Sadowska, prof. ZUT
  11. dr hab. inż. Beata Więcaszek, prof. ZUT
  12. dr inż. Grzegorz Tokarczyk, prof. ZUT
  13. dr Kamila Pokorska-Niewiada
  14.  Przewodnicząca wydziałowego samorządu studenckiego - Oliwia Drabik

Harmonogram posiedzeń

27 listopada 2019 r. godz. 9:30 - sala posiedzeń K.K.

18 grudnia 2019 r. godz. 12:00 - sala posiedzeń K.K.