Kolegium Wydziału Nauk o Żywności i Rybactwa

Skład osobowy

  1. Dziekan - prof. dr hab. inż. Krzysztof Formicki – przewodniczący
  2. Prodziekan - dr hab. inż. Agata Witczak, prof. ZUT
  3. Prodziekan - dr hab. inż. Adam Tański, prof. ZUT
  4.   Prodziekan - dr inż. Grzegorz Tokarczyk, prof. ZUT
  5. Przewodniczący Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia - prof. dr hab. inż. Artur Bartkowiak
  6. Przewodnicząca Rady Programowej kierunku Aquaculture and Fisheries - dr hab. inż. Beata Więcaszek, prof. ZUT
  7. Przewodnicząca Rady Programowej kierunku Dietetyka - dr hab. inż. Edyta Balejko, prof. ZUT
  8. Przewodniczący Rady Programowej kierunku Ichtiologia i Akwakultura - prof. dr hab. inż. Arkadiusz Nędzarek
  9. Przewodnicząca Rady Programowej kierunku Mikrobiologia - dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs, prof. ZUT
  10. Przewodnicząca Rady Programowej kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - dr hab. inż. Joanna Sadowska, prof. ZUT
  11. Przewodnicząca Wydziałowej Komisji ds. Jakości Kształcenia - dr inż. Katarzyna Szkolnicka
  12. Kierownik Katedry Technologii Mięsa - prof. dr hab. inż. Małgorzata Sobczak
  13. Kierownik Katedry Towaroznawstwa, Oceny Jakości, Inżynierii Procesowej i Żywienia Człowieka - dr hab. inż. Przemysław Czerniejewski, prof. ZUT
  14.  Przewodnicząca wydziałowego samorządu studenckiego - Angelika Bamberska