Skład osobowy
- Dziekan - prof. dr hab. inż. Krzysztof Formicki – przewodniczący
- Prodziekan - dr hab. inż. Agata Witczak, prof. ZUT
- Prodziekan - dr hab. inż. Adam Tański, prof. ZUT
- Prodziekan - dr inż. Grzegorz Tokarczyk, prof. ZUT
- Przewodniczący Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia - prof. dr hab. inż. Artur Bartkowiak
- Przewodnicząca Rady Programowej kierunku Aquaculture and Fisheries - dr hab. inż. Beata Więcaszek, prof. ZUT
- Przewodnicząca Rady Programowej kierunku Dietetyka - dr hab. inż. Edyta Balejko, prof. ZUT
- Przewodniczący Rady Programowej kierunku Ichtiologia i Akwakultura - prof. dr hab. inż. Arkadiusz Nędzarek
- Przewodnicząca Rady Programowej kierunku Mikrobiologia - dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs, prof. ZUT
- Przewodnicząca Rady Programowej kierunku Technologia Żywności i Żywienie Człowieka - dr hab. inż. Joanna Sadowska, prof. ZUT
- Przewodnicząca Wydziałowej Komisji ds. Jakości Kształcenia - dr inż. Katarzyna Szkolnicka
- Kierownik Katedry Technologii Mięsa - prof. dr hab. inż. Małgorzata Sobczak
- Kierownik Katedry Towaroznawstwa, Oceny Jakości, Inżynierii Procesowej i Żywienia Człowieka - dr hab. inż. Przemysław Czerniejewski, prof. ZUT
- Przewodnicząca wydziałowego samorządu studenckiego - Angelika Bamberska