Kolegium Wydziału Nauk o Żywności i Rybactwa

Skład osobowy

  1. prof. dr hab. inż. Krzysztof Formicki – przewodniczący
  2. dr hab. inż. Agata Witczak, prof. ZUT
  3. dr hab. inż. Adam Tański, prof. ZUT
  4.   dr hab. inż. Przemysław Czerniejewski, prof. ZUT
  5. prof. dr hab. inż. Artur Bartkowiak
  6. prof. dr hab. inż. Małgorzata Sobczak
  7. dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs, prof. ZUT
  8. dr hab. inż. Arkadiusz Nędzarek, prof. ZUT
  9. dr hab. inż. Joanna Sadowska, prof. ZUT
  10. dr hab. inż. Beata Więcaszek, prof. ZUT
  11. dr inż. Grzegorz Tokarczyk, prof. ZUT
  12. dr Kamila Pokorska-Niewiada
  13.  Przewodnicząca wydziałowego samorządu studenckiego - Oliwia Drabik

Harmonogram posiedzeń

27 listopada 2019 r. godz. 9:30 - sala posiedzeń K.K.

18 grudnia 2019 r. godz. 12:00 - sala posiedzeń K.K.