Kolegium Wydziału Nauk o Żywności i Rybactwa

Skład osobowy

  1. prof. dr hab. inż. Krzysztof Formicki – przewodniczący
  2. dr hab. inż. Agata Witczak, prof. ZUT
  3. dr hab. inż. Adam Tański, prof. ZUT
  4.   dr hab. inż. Przemysław Czerniejewski, prof. ZUT
  5. prof. dr hab. inż. Artur Bartkowiak
  6. dr hab. inż. Beata Więcaszek, prof. ZUT
  7. dr hab. inż. Elżbieta Bogusławska-Wąs, prof. ZUT
  8. dr hab. inż. Katarzyna Stepanowska, prof. ZUT
  9. dr hab. inż. Izabela Dmytrów, prof. ZUT
  10. dr inż. Katarzyna Felisiak
  11. dr hab. inż. Arkadiusz Nędzarek, prof. ZUT
  12. dr hab. inż. Małgorzata Sobczak, prof. ZUT
  13. dr inż. Grzegorz Tokarczyk, prof. ZUT
  14. dr hab. inż. Barbara Czerniejewska-Surma, prof. ZUT
  15.  Przewodniczący wydziałowego samorządu studenckiego

Harmonogram posiedzeń

27 listopada 2019 r. godz. 9:30 - sala posiedzeń K.K.

18 grudnia 2019 r. godz. 12:00 - sala posiedzeń K.K.