Surowce rzeźne | TŻiŻCz |
Surowce dla przetwórstwa spożywczego | TŻiŻCz |
Technologia mięsa | TŻiŻCz |
Przetwórstwo surowców drobiowych | TŻiŻCz |
Podstawy technologii mięsa | TŻiŻCz |
Podstawy przetwórstwa surowców drobiowych | TŻiŻCz |
Wykorzystanie niekonwencjonalnych surowców mięsnych | TŻiŻCz |
Podstawy genetyki człowieka z elementami nutrigenomiki | TŻiŻCz |
Technologia produktów ubocznych | TŻiŻCz |
Projektowanie nowych produktów żywnościowych | TŻiŻCz |
Podstawy technologii mięsa | Mikrobiologia |
Technologia produkcji żywności regionalnej i ekologicznej | TŻiŻCz |
Wybrane działy w technologii żywności | TŻiŻCz |
Wybrane działy w biotechnologii żywności | TŻiŻCz |
Inżynieria genetyczna w przetwórstwie żywności | TŻiŻCz |
Wybrane działy w technologii mięsa i drobiu | TŻiŻCz |
Choroby organizmów wodnych | IiA |
Prace inżynierskie | |
Prace magisterskie | |
Genetic control of meat quality traits | ERASMUS |
Techniques of molecular biology | ERASMUS |
Conservation genetics | ERASMUS |
Meat technology | ERASMUS |
Biotechnology in meat production | ERASMUS |
Processing of by-products | ERASMUS |
Genetics and fish selection | ERASMUS |