Koło skupia osoby zainteresowane danym przedmiotem, osoby uczestniczą w takim kole by realizować swoje pomysły, uczyć się czegoś nowego, rozwijać się. Aby rozwój przebiegał poprawnie SKTŻ ma swojego opiekuna naukowego, jest nim dr inż. Robert Iwański , który prowadzi to koło, wskazuje warte zainteresowania tematy, pokazuje ścieżki nauki.
Rejestracja w kole zapewnia Ci możliwość uczestnictwa w spotkaniach koła. Pracując w kole możesz ubiegać się o granty studenckie! Równocześnie praca w Kole naukowym ułatwia Ci uzyskanie stypendiów, wyjazdów naukowych, nagród. Działalność w kołach poprawia również Twoje szanse na uzyskanie pracy po skończeniu studiów.
Nasze Koło działa w Katedrze Technologii Żywności, ul. Papieża Pawła VI nr 3, II p, Blok B. Zawsze możesz skontaktować się i spotkać z nami. Zapraszamy.
Przeczytaj więcej o naszym Kole i jego uczestnikach:
nasze osiągnięcia
historia Koła
statut Koła
Szczegółowe informacje nt. kontaktu
Osoba | Stanowisko | Telefon |
dr inż. Robert Iwański | Opiekun koła | 91 499 65 23 |
Skład Koła Technologów Żywności w 2008 r.