Drodzy studenci I roku (S1) kierunku Ichtiologia i Akwakultura WNOŻiR. W dniu 17.08.2021r. Wojewódzki Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Szczecinie w ramach projektu edukacyjnego mającego na celu podniesienie wiedzy, kompetencji i świadomości ekologicznej związanej z funkcjonowaniem ekosystemów wodnych dla 15 z Was przyznał dotację na zakup wyposażenia elektronicznego ułatwiającego zdobywanie wiedzy (m.in. specjalistyczne laptopy), a także ubrań do pracy w terenie (m.in. odzież termoaktywna, spodniobuty i in.). Życzymy studentom miłego studiowania i zdobywania specjalistycznej wiedzy, a dla tych którzy jeszcze nie złożyli dokumentów na kierunek Ichtiologia i Akwakultura zapraszamy, do studiowania u nas.
Menu dodatkowe
- Aktualności
- Wydział
- Historia Wydziału
- Władze Wydziału
- Pełnomocnicy Dziekana
- Komisje wydziałowe
- Kolegium Wydziału Nauk o Żywności i Rybactwa
- Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia - kadencja 2023-2026
- Rada Dyscypliny Zootechnika i Rybactwo - kadencja 2020-2023
- Biblioteka i czytelnie
- Internet Wi-Fi
- Logotypy ZUT, WNoŻiR i księga znaku
- Operaty rybackie
- Kontakt
- Kierunki studiów
- Dziekanat
- Jednostki
- Centrum Bioimmobilizacji i Innowacyjnych Materiałów Opakowaniowych
- Katedra Bioinżynierii Środowiska Wodnego i Akwakultury
- Katedra Hydrobiologii, Ichtiologii i Biotechnologii Rozrodu
- Katedra Mikrobiologii Stosowanej i Fizjologii Żywienia Człowieka
- Katedra Toksykologii, Technologii Mleczarskiej i Przechowalnictwa Żywnosci
- Katedra Technologii Mięsa
- Katedra Technologii Rybnej, Roślinnej i Gastronomicznej
- Katedra Towaroznawstwa, Oceny Jakości, Inżynierii Procesowej i Żywienia Człowieka
- Wydziałowa Stacja Badań Modelowych w Ińsku
- Stacja Doświadczalna - Statek Naukowo-Badawczy "SNB-AR1"
- Promocja Wydziału
- Projekty
- Muzeum Ichtiologiczne
- Sylabusy