20.02.2025 r. (czwartek) sala Rady Wydziału KK | |||||||
Kierunek: technologia żywności i żywienie człowieka | |||||||
godzina | nr albumu | specjalność | Promotor | Recenzent | Przewodniczący komisji | Nauczyciel akademicki I | Nauczyciel akademicki II |
9.00-9.30 | 47647 | technologia i żywienie | dr hab. inż. Sławomir Lisiecki, prof. ZUT | prof. dr hab. inż. Arkadiusz Nędzarek | dr inż. Angelika Heberlej | dr hab.inż. Artur Ciemniak, prof. ZUT | dr inż. Barbara Szymczak |
9.30-10.00 | 51992 | technologia i żywienie | dr inż. Grzegorz Tokarczyk, prof. ZUT | dr hab. inż. Sławomir Lisiecki, prof. ZUT | |||
kierunek mikrobiologia | |||||||
10.00-10.30 | 52369 | dr inż. Barbara Szymczak | dr hab.inż. Artur Ciemniak, prof. ZUT | dr hab. Iwona Adamska, prof. ZUT | dr hab. inż. Sławomir Lisiecki, prof. ZUT |