EDU - Fish: projekt edukacyjny, którego głównym celem jest wzmocnienie kadr dla rybactwa śródlądowego i rybołówstwa morskiego w Polsce.
Nowość! Kierunek Dietetyka na Wydziale Nauk o Żywności i Rybactwa
Już jest! Nowy kierunek studiów Ichtiologia i Akwakultura na Wydziale Nauk o Żywności i Rybactwa
Kierunek Mikrobiologia na Wydziale Nauk o Żywności i Rybactwa
Kierunek Technologia Żywności i Żywnienie Człowieka
Nowy kierunek anglojęzyczny.
Modernizacja pawilonów A-D Wydziału Nauk o Żywności i Rybactwa dofinansowana ze środków budżetu Państwa.
Termomodernizacja użyteczności publicznej, której celem jest zwiększenie efektywności energetycznej.
Dofinansowanie dla studentów. Kliknij po więcej informacji na stronie fundacji na rzecz rozwoju ZUT.
Tu jest Magia! DUTEK - Dziecięcy Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie

Informacje bieżące

Nowarotskie rowiązania dr Łukasza Łopusiewicza dotyczące żywności. 30.01.2023 13:29

Nowe wegańskie produkty fermentowane - jako alternatywa dla nabiału. "Drugie życie" dla tzw. makuch.

Zachęcamy by zapoznać się z materiałami zamieszczonymi w mediach dotyczących badań dr Łukasza Łopusiewicza związanych z dyscypliną naukową: Technologia żywności i żywienia.

Strona Ministerstwa Edukacji i Nauki (akapit "sukcesy naukowców")

Kronika TVP3 18.01.2023

TelexpressExtra 16.01.2023

Polska Agencja Prasowa projekt ProBioVege

Polska Agencja Prasowa - współpraca ZUT z PAN w Olsztynie