Wśród zaproszonych gości byli przedstawiciele Animex Foods, Browaru Bosman ze Szczecina, Goodvalley Polska, Polcargo International, Przedsiębiorstwa Przemysłu Cukierniczego „GRYF” oraz z Instytutu Innowacji Przemysłu Mleczarskiego. Tematem przewodnim spotkania były zagadnienia związane
z realizacją współpracy w zakresie odbywania zajęć dydaktycznych oraz praktyki zawodowej
na terenie przedsiębiorstw, prowadzenia na Wydziale wykładów i szkoleń przez pracowników poszczególnych przedsiębiorstw objętych współpracą, kontroli i korekty programów studiów
czy też udzielania wskazówek w zakresie zapotrzebowania rynku na określone stanowiska. Wszyscy zgromadzeni na spotkaniu przedstawiciele branży spożywczej, jednomyślnie zadeklarowali chęć dalszej współpracy i wspieranie Wydziału w różnych działaniach zarówno tych o charakterze naukowym jak i biznesowym.
Menu dodatkowe
- Aktualności
- Wydział
- Historia Wydziału
- Władze Wydziału
- Pełnomocnicy Dziekana
- Komisje wydziałowe
- Kolegium Wydziału Nauk o Żywności i Rybactwa
- Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia - kadencja 2023-2026
- Rada Dyscypliny Zootechnika i Rybactwo - kadencja 2020-2023
- Biblioteka i czytelnie
- Internet Wi-Fi
- Logotypy ZUT, WNoŻiR i księga znaku
- Operaty rybackie
- Kontakt
- Kierunki studiów
- Dziekanat
- Jednostki
- Centrum Bioimmobilizacji i Innowacyjnych Materiałów Opakowaniowych
- Katedra Bioinżynierii Środowiska Wodnego i Akwakultury
- Katedra Hydrobiologii, Ichtiologii i Biotechnologii Rozrodu
- Katedra Mikrobiologii Stosowanej i Fizjologii Żywienia Człowieka
- Katedra Toksykologii, Technologii Mleczarskiej i Przechowalnictwa Żywnosci
- Katedra Technologii Mięsa
- Katedra Technologii Rybnej, Roślinnej i Gastronomicznej
- Katedra Towaroznawstwa, Oceny Jakości, Inżynierii Procesowej i Żywienia Człowieka
- Wydziałowa Stacja Badań Modelowych w Ińsku
- Stacja Doświadczalna - Statek Naukowo-Badawczy "SNB-AR1"
- Promocja Wydziału
- Projekty
- Muzeum Ichtiologiczne
- Sylabusy