Rok 2009 Członkowie SKNTŻ zostali współautorami pracy naukowej pt.: " Wpływ temperatury przechowywania na teksturę pieczywa" będącej podsumowaniem prac w latach 2007-2008 | |
ROK 2006 "Wpływ temperatury przechowywania na teksturę pieczywa" (opiekun Koła - Iwański R., ref: Karol Zieliński, Patryk Stanisz) Prezentacja /w:/ XXXVI Uczelnianej Sesji Studenckich Kół Naukowych, 15 grudnia 2006, Szczecin | |
ROK 2006 "Wpływ składu kąpeli na proces dojrzewania marynat ze śledzia bałtyckiego" (opiekun Koła - Kołakowski E., współopiekun Szymczak M., ref: Mariusz Mierzwa) Prezentacja /w:/ XXXV Uczelnianej Sesji Studenckich Kół Naukowych, 13 stycznia 2006, Szczecin | |
ROK 2005 Badano: "Wpływ składu kąpeli na proces dojrzewania marynat ze śledzia bałtyckiego" (opiekun Koła- Kołakowski E., Szymczak M., ref: Mariusz Mierzwa)/w:/ X Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych, XXII Sejmik SKN. Wrocław 12-13.05.2005, s.139. Zajęcie III miejsca za prezentację i treść referatu. | |
ROK 2003 "Wpływ wybranych konserwantów na proces dojrzewania śledzia bałtyckiego solonego metodą zalewową" (opiekun Koła - Kołakowski E., Bednarczyk B.) Prezentacja /w:/ XXXIII Uczelnianej Sesji Studenckich Kół Naukowych, 12 grudnia 2003 | |
ROK 2002 Badano:"Przydatność naturalnych preparatów do barwienia farszów rybnych" (opiekun Koła - Kołakowski E., Łomaszewicz S.), /w:/ VII Międzynarodowa Konferencja Studenckich Kół Naukowych, XIX Sejmik SKN. Wrocław 17-18.05.2002, s. 128. Zajęcie III miejsca za prezentację i treść referatu. | |
ROK 2002 Badano:"Wpływ wybranych czynników technologicznych na zmianę barwy surowych soków owocowych i warzywnych " (opiekun Koła - Kołakowski E., Łomaszewicz S.) /w:/ XXXI Uczelniana Sesja Studenckich Kół Naukowych, Akademia Rolnicza w Szczecinie, Szczecin, 13.12.2002. | |
ROK 2001 Badano:"Przydatność technologiczna preparatów barwiących w technologii farszów rybnych" (opiekun Koła - Kołakowski E., Łomaszewicz 8.), /w:/ XXXI Uczelniana Sesja Studenckich Kół Naukowych, Akademia Rolnicza w Szczecinie, 7 grudnia 2001. Zajęcie III miejsca za prezentację i treść referatu. | |
Menu dodatkowe
- Aktualności
- Wydział
- Historia Wydziału
- Władze Wydziału
- Pełnomocnicy Dziekana
- Komisje wydziałowe
- Kolegium Wydziału Nauk o Żywności i Rybactwa
- Rada Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia - kadencja 2023-2026
- Rada Dyscypliny Zootechnika i Rybactwo - kadencja 2020-2023
- Biblioteka i czytelnie
- Internet Wi-Fi
- Logotypy ZUT, WNoŻiR i księga znaku
- Operaty rybackie
- Kontakt
- System Jakości Kształcenia
- Kierunki studiów
- Dziekanat
- Promocja Wydziału
- Projekty
- Muzeum Ichtiologiczne
- Sylabusy