Informacje bieżące
3.08.2022Rekrutacja uzupełniająca na studia stacjonarne I stopnia trwa!
Ponownie została uruchomiona rekrutacja uzupełniająca na studia stacjonarne pierwszego stopnia na kierunki:29.07.2022Wyniki ewaluacji jakości działalności naukowej dyscypliny Zootechnika i rybactwo w Zachodniopomorskim Uniwersytecie Technologicznym w Szczecinie.
Zgodnie z decyzją nr 478/405/2022, Minister Edukacji i Nauki przyznał Zachodniopomorskiemu Uniwersytetowi Technologicznemu w Szczecinie kategorię B+ w dyscyplinie Zootechnika i Rybactwo. Dziękuje wszystkim pracownikom Wydziału przypisanym do tej dyscypliny za wkład włożony w uzyskaną ocenę.26.07.2022Akredytacja kierunku Mikrobiologia
Szanowni Państwo,z przyjemnością informujemy, że nasz kierunek Mikrobiologia uzyskał pozytywną ocenę Polskiej Komisji Akredytacyjnej.z wyrazami szacun...19.07.2022Harmonogram obron inżynierskich i magisterskich.
Aktualny harmonogram w tabeli. Najbliższa obrona 21.07.202215.07.2022Promocja Wydziału w semestrze letnim
Semestr letni bieżącego roku akademickiego należał do bardzo pracowitych mając na uwadze realizowane działania promocyjne na naszym Wydziale, w której uczestniczyli potencjalni kandydaci na proponowane przez WNoŻIR kierunki tj. uczniowie ZS Nr 1 w Goleniowie, ZSP w Gryfinie jak również uczniowie LO Nr XIV w Szczecinie. Zaproszonej młodzieży, w liczbie 154 osoby, począwszy od 11 kwietnia, a kończąc na 6 czerwca 2022 r., zaproponowano udział w licznych zajęciach praktycznych o zróżnicowanej tematyce, a mianowicie:13.07.2022Terminy egzaminu z praktyk studenckich 2022
Zaliczenie z praktyk (w formie zdalnej) odbędzie się w w następujących terminach sesji egzaminacyjnej:6 września 7 września 12 września w godzinach 9....11.07.2022Ruszyła rejestracja na Jubileusz 70-lecia!
Kliknij po więcej informacji!8.07.2022Projekt: Trzeci Wiek Technologicznie
Dnia 10 maja 2022 r. pracownicy Wydziału Nauk o Żywności i Rybactwa Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie we współpracy z przedstawicielami Szczecińskiego Oddział Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności uczestniczyli w projekcie Trzeci Wiek Technologicznie (Power 03.01.00-00-T175/18).30.06.2022Pływające wyspy
Studenci pierwszego roku kierunku Ichtiologia i akwakultura w trakcie zajęć terenowych zbadali możliwość wykorzystania aktywnych barier w postaci sztucznych pływających wysp z makrofitami.9.06.2022Publiczna obrona mgr. inż. Jacka Suryna
Obrona odbędzie się dnia 28.06.2022 o godzinie 11 w trybie zdalnym za pośrednictwem platformy MS Teams.