Informacje bieżące
12.04.2023Materiały edukacyjne dla studentów
Szkoła Głowna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie (SGGW) zakończyła realizację projektu Transnational Quality Education for Organic Food Safety realizowanego w ramach programu Partnerstwa Strategiczne Erasmus+.23.03.2023Warsztaty z kuchni molekularnej - Kawior owocowy i kawior z kawy
Próbowaliście kiedyś kawioru? Specyficzny smak, prawda? A co jeżeli powiemy wam, że ,,kawior” można praktycznie zrobić ze wszystkiego.20.03.2023Komunikat UCI - telefony stacjonarne
Szanowni Państwo, w związku ze zmianami w Regulaminie organizacyjnym Uczelni, które wchodzą w życie 1.03.2023 r. uprzejmie informuję, że zmienia...20.03.2023Warsztaty 10.03.2023
Dnia 10.03.2023r. na naszym Wydziale zapachniało wiosennymi kwiatami i owocami. Twórcami tych zapachów, pochodzących od estrów, byli uczni...7.03.2023Awaria sieci telekomunikacyjnej w pawilonach.
Informuję, że z powodu awarii sieci telekomunikacyjnej nie ma kontaktu telefonicznego w pawilonach A-D przy ul. Kazimierza Królewicza 4 Wydziału ...27.02.2023Muzeum Ichtiologiczne - komunikat.
Muzeum Ichtiologiczne działa przy Wydziale Nauk o Żywności i Rybactwa przy ul. Kazimierza Królewicza 4, 71-550 Szczecin.24.02.2023Informacja dla wnioskujących o środki na realizację projektów
W menu „Nauka” w zakładce „Pozyskiwanie funduszy” zostało zamieszczone zaktualizowane zestawienie programów, w ramach których można ubiegać się o śr...24.02.2023Zespołu Szkół im. Wincentego Witosa - 9.02.2023
Dnia 09.02.2023 roku miło nam było gościć młodzież Zespołu Szkół im. Wincentego Witosa w Płotach.24.02.2023Projekt „Postaw na swój rozwój zawodowy”
Dnia 9 lutego br. na Wydziale odbyły się warsztaty dla uczniów z Zespołu Szkół w Płotach objętych Projektem finansowanym przez Starostwo Powiatowe ze środków unijnych „Postaw na swój rozwój zawodowy”.24.02.2023ERASMUS 2023
Dział Mobilności Międzynarodowej informuje o uruchomieniu kolejnego naboru na długoterminowe praktyki zawodowe (minimum 60 dni) dla studentów, doktorantów i absolwentów. Nabór dotyczy wyjazdów rozpoczętych po 15 kwietnia 2023.