Informacje bieżące
20.02.2023Druga tura rekrutacji na studia II stopnia od 15 lutego do 2 marca br.
Internetowa Rekrutacja Kandydatów została uruchomiona 15 lutego o godz. 12:00, zapraszamy do rejestracji do 1 marca do godziny 12:00.6.02.2023Spotkanie JM Rektora z pracownikami naukowymi, którzy otrzymali nominacje profesorskie
W dniu 26. stycznia 2023 roku JM Rektor Jacek Wróbel, zgodnie z coroczną tradycją, zaprosił na spotkanie osoby z naszej uczelni, które w przecią...6.02.2023Warsztaty z uczniami XVI Liceum Ogólnokształcącego
W piątek 27.01.2023 r. Nasz Wydział odwiedzili uczniowie XVI Liceum Ogólnokształcącego w Szczecinie. Młodzież wzięła udział w warsztatach „Paprykarz – tradycja i innowacja, na świeżo wypieczonej bułeczce”.30.01.2023Nowarotskie rowiązania dr Łukasza Łopusiewicza dotyczące żywności.
Nowe wegańskie produkty fermentowane - jako alternatywa dla nabiału. "Drugie życie" dla tzw. makuch.30.01.2023Jak rozwiązania cyfrowe wspierają pracę zgodną z wymaganiami normy ISO 17025
24 stycznia br. studenci II roku kierunku Mikrobiologia uczestniczyli w warsztatach „Jak rozwiązania cyfrowe wspierają pracę zgodną z wymaganiami normy ISO 17025". Zajęcia odbywały się w ramach przedmiotu: „Organizacja pracy w laboratoriach diagnostycznych”30.01.2023Zapraszamy na studia podyplomowe Ryby, Rybactwo i Ekologia (RRE)
Zapraszamy serdecznie na studia podyplomowe Ryby, rybactwo i ekologia (II edycja), które rozpoczynają się 18 marca 2023 roku. Szczegółowe informacje na stronie. Kliknij po wiecej informacji!16.01.2023Materiały edukacyjne e-podręcznik o Przetwórstwie Rybnym
Na platformie edukacyjnej Ministerstwa Edukacji i Nauki zamieszczono materiały edukacyjne z tematu „Wstępne przetwórstwo ryb”. Materiały są przeznac...27.12.2022Warsztaty z uczniami IX Liceum Ogólnokształcącego 16.12.2022
Dnia 16.12.2022 roku z inicjatywy dr hab. inż. Anny Mituniewicz-Małek prof. ZUT, odbyły się warsztaty, w których uczestniczyli uczniowie IX Liceum Ogólnokształcącego z Oddziałami Dwujęzycznymi im. Bohaterów Monte Cassino w Szczecinie.14.12.2022Promocja Wydziału - Grudzień 2022
Dnia 2 grudnia 2022 roku w murach WNoŻiR gościliśmy, kolejny już raz, uczniów z XIV Liceum Ogólnokształcącego w Szczecinie.14.12.2022Zajęcia terenowe poza Uczelnią - Browar Bosman
W dniu 24 listopada br. studenci trzeciego roku kierunku TŻiŻCz (S1-s5-TŻ-tiż) Wydziału Nauk o Żywności i Rybactwa, ZUT w Szczecinie uczestniczyli w zajęciach dydaktycznych na terenie Browaru Bosman w Szczecinie (Carlsberg Supply Company Polska S.A.)